2e Paasdag geopend!

Op 2e Paasdag, maandag 17 april, opent Harold Lenssen Keukens van 11:00 tot 16:00 haar deuren.
Laat u inspireren in onze showroom en neem een kijkje in onze werkplaats.


Wij zijn op zoek naar jou!

Harold Lenssen Keukens heeft enkele vacatures vacant. Klik hier voor meer informatie.

Moderne keukens

De inrichting van uw keuken is een weerspiegeling van uw levensstijl. Een moderne keuken heeft een strak, vaak greeploos, uiterlijk en uitdagend design. Bij Harold Lenssen Keukens kunt u terecht voor allerlei typen moderne keukens.


 

Verschillende typen moderne keukens

Een moderne keuken heeft vaak een symmetrische en rustige uitstraling, door de details precies op elkaar af te stemmen en minimaal te houden. Een moderne keuken kan in verschillende opstellingen worden geplaatst, bijvoorbeeld met een kookeiland of als L-vormige keuken. Daarnaast kunt u met verschillende tinten en kleuren een heel unieke moderne keuken inrichten.

Moderne keukens bij Harold Lenssen Keukens

U kunt bij ons terecht voor een verscheidenheid aan moderne keukens. Denk bijvoorbeeld aan een massief eikenhouten keuken met roestvrijstalen grepen of een zwarte, greeploze keuken met granieten werkblad. De mogelijkheden bij Harold Lenssen Keukens zijn eindeloos en uw moderne keuken kan helemaal op maat gemaakt worden. 

Eigen fabriek

Harold Lenssen Keukens beschikt over een eigen fabriek waar de keukens worden geproduceerd. Hierdoor blijft het proces persoonlijk en zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Wanssum.