2e Paasdag geopend!

Op 2e Paasdag, maandag 17 april, opent Harold Lenssen Keukens van 11:00 tot 16:00 haar deuren.
Laat u inspireren in onze showroom en neem een kijkje in onze werkplaats.


Wij zijn op zoek naar jou!

Harold Lenssen Keukens heeft enkele vacatures vacant. Klik hier voor meer informatie.

Landelijke keukens door ons op maat gemaakt

De landelijke keukenstijl is een zeer populaire keukenstijl. De uitstraling van een landelijke keuken geeft u een warm en nostalgisch gevoel. U kunt ervoor kiezen uw keuken geheel landelijk te houden, maar uiteraard kunt u het ook combineren met moderne ideeën, zoals strakke lijnen en hoogglans elementen.


Inspiratie voor landelijke keukens

Een landelijke keuken heeft veel houten elementen erin verwerkt en wordt afgewerkt met natuurlijke tinten en materialen. Dit zorgt ervoor dat de keuken een warme en gezellige uitstraling krijgt. Een mooi detail bij een landelijke keuken is een schouw boven het kookgedeelte. 

Tijdens het ontwerpen kunt u verschillende stijlen creëren door te spelen met details. Geef uw keuken een klassieke, landelijke uitstraling door veel details in de keuken toe te passen. Indien u liever voor een moderne, landelijke keuken gaat, minimaliseert u het aantal details en houdt u het ontwerp strakker.

Landelijke keuken op maat

Harold Lenssen Keukens beschikt over een eigen fabriek om haar keukens te produceren. Hierdoor zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt! Onze adviseurs gaan graag met u aan tafel zitten om uw wensen en ideeën te bespreken, om zo een passend ontwerp te maken voor uw landelijke keuken op maat.

AFSPRAAK
MAKEN