Werken bij Harold Lenssen!

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:
leerling en/of ervaren interieurspuiter (fulltime)  &  meubelmaker / interieurbouwer (fulltime)

meer informatie 


Uitsluitend op afspraak!

Omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden en wij graag de tijd voor u nemen,
werken wij bij Harold Lenssen Keukens uitsluitend op afspraak.

Landelijke keukens door ons op maat gemaakt

De landelijke keukenstijl is een zeer populaire keukenstijl. De uitstraling van een landelijke keuken geeft u een warm en nostalgisch gevoel. U kunt ervoor kiezen uw keuken geheel landelijk te houden, maar uiteraard kunt u het ook combineren met moderne ideeën, zoals strakke lijnen en hoogglans elementen.


Inspiratie voor landelijke keukens

Een landelijke keuken heeft veel houten elementen erin verwerkt en wordt afgewerkt met natuurlijke tinten en materialen. Dit zorgt ervoor dat de keuken een warme en gezellige uitstraling krijgt. Een mooi detail bij een landelijke keuken is een schouw boven het kookgedeelte. 

Tijdens het ontwerpen kunt u verschillende stijlen creëren door te spelen met details. Geef uw keuken een klassieke, landelijke uitstraling door veel details in de keuken toe te passen. Indien u liever voor een moderne, landelijke keuken gaat, minimaliseert u het aantal details en houdt u het ontwerp strakker.

Landelijke keuken op maat

Harold Lenssen Keukens beschikt over een eigen fabriek om haar keukens te produceren. Hierdoor zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt! Onze adviseurs gaan graag met u aan tafel zitten om uw wensen en ideeën te bespreken, om zo een passend ontwerp te maken voor uw landelijke keuken op maat.

AFSPRAAK
MAKEN