Werken bij Harold Lenssen!

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:
leerling en/of ervaren interieurspuiter (fulltime)  &  meubelmaker / interieurbouwer (fulltime)

meer informatie 


Uitsluitend op afspraak!

Omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden en wij graag de tijd voor u nemen,
werken wij bij Harold Lenssen Keukens uitsluitend op afspraak.

Klassieke keukens

Harold Lenssen Keukens biedt u een uitgebreide keuze aan diverse soorten keukens, passend bij uw smaak en inrichting. Zo kunt u  terecht bij Harold Lenssen Keukens voor klassieke keukens op maat gefabriceerd in onze eigen fabriek.


 

Kenmerken klassieke keukens

Klassieke keukens worden gekenmerkt door een sierlijke stijl en gietijzeren details. Een klassieke keuken heeft een nostalgisch uiterlijk, maar kan naar wens worden voorzien van alle moderne apparatuur. Met de klassieke keukens van Harold Lenssen Keukens krijgt u het warme gevoel van vroeger, maar met het comfort van vandaag.

 

Klassieke keuken op maat

Heeft u speciale wensen of ideeën die u graag in uw keuken wilt verwerken? Onze adviseurs gaan graag met u zitten en bespreken onder het genot van een kopje koffie uw ideeën. Doordat de keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt, zijn de mogelijkheden voor uw maatwerk keuken bijna onbeperkt! Wij proberen uw keuken niet alleen zo mooi mogelijk te maken. Wij proberen deze ook zo efficiënt mogelijk in te richten. Onze keukens worden dusdanig ontworpen dat wij gemiddeld 30% meer opbergruimte inrichten.

 

Een klassieke keuken van Harold Lenssen Keukens

Wij zitten al meer dan 22 jaar in het vak en hebben uitgebreid ervaring opgedaan. Onze goed opgeleide adviseurs en eigen monteurs leveren iedere keer weer een topservice! U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie voor uw keuken op te doen.