Vastelaovend Same! Fijne Carnaval

In verband met de festiviteiten tijdens en rond Carnaval zijn wij van maandag 27 februari tot maandag 6 maart gesloten. 

Onderhoud Quooker


Wanneer moet ik onderhoud uitvoeren?
Ons advies bij gemiddelde waterhardheid is om eenmaal in de vijf jaar onderhoud uit te voeren, dat is eenvoudig zelf te doen.

Wat is het onderhoud van een Quooker?
Het kraanzeefje (de perlator) zal met enige regelmaat ontkalkt moeten worden, dit is eenvoudig zelf te doen. Draai met de hand de metalen huls aan het uiteinde van de uitloop los en leg het zeefje enige tijd in schoonmaakazijn.

Afhankelijk van de waterhardheid kan het zijn dat op den duur de doorlaat van water afneemt. Bestel in dat geval een onderhoudspakket via onze service. Dit is voorzien van een duidelijke instructie om het zelf te doen. Of maak een afspraak met onze service-afdeling.

Tip: Harold Lenssen Keukens adviseert iedereen om een waterontharder in huis te plaatsen. Dit verlengt aanzienlijk de levensduur van alle apparaten die op de waterleiding aangesloten zijn. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar uw installateur.

Voor overige vragen over het onderhoudt van uw Quooker verwijzen wij u door naar de website van Quooker Nederland: www.quooker.nl.