Werken bij Harold Lenssen!

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:
leerling en/of ervaren interieurspuiter (fulltime)  &  meubelmaker / interieurbouwer (fulltime)

meer informatie 


Uitsluitend op afspraak!

Omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden en wij graag de tijd voor u nemen,
werken wij bij Harold Lenssen Keukens uitsluitend op afspraak.

Keukens Venlo

AFSPRAAK
MAKEN


Bent u op zoek naar een maatwerk keuken in Venlo en omgeving? Onderaan de pagina treft u enkele voorbeelden aan van keukens in de regio Venlo die wij al hebben mogen maken. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden van Harold Lenssen Keukens!


Keukens in Venlo en omgeving op maat gemaakt

Bij Harold Lenssen Keukens zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Doordat alles in onze eigen fabriek gemaakt wordt kunnen wij in principe alles maken wat u wilt. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om al uw wensen te vertalen in een schitterend ontwerp! Dus ook voor keukens in Venlo en omgeving bent u bij Harold Lenssen Keukens aan het juiste adres.


Maatwerk keukens Venlo tegen betaalbare prijzen

Harold Lenssen Keukens biedt u maatwerk keukens in Venlo en omgeving tegen betaalbare prijzen. Aangezien wij alles zelf in onze fabriek maken hoeft u geen hoge prijzen te betalen voor uw droomkeuken in Venlo.

AFSPRAAK
MAKENWaarom een maatwerk keuken kopen in Venlo bij Harold Lenssen Keukens?

Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring en onze goed opgeleide adviseurs en onze eigen monteurs leveren iedere keer weer een top service! Bovendien werken wij alleen met de beste materialen, waardoor u een keuken van hoge kwaliteit krijgt.

 

Bezoek onze showroom in WANSSUM

Benieuwd wat onze adviseurs voor u kunnen doen maak dan een afspraak in onze showroom in Wanssum. Hier kunnen onze adviseurs onder het genot van een kop koffie alles vertellen over wat Harold Lenssen Keukens voor u kan betekenen. Indien nodig komen onze adviseurs ook bij u aan huis.